2a Ruta de la Tapa amb Mel

31 de març 1 i 2 d'abril

Un any més, l’empresa Mel Muria aposta per dinamitzar l’economia local del Perelló i, més concretament, del sector de la restauració. Per aquest motiu, Mel Muria posa en marxa una segona edició de la Ruta de la Tapa amb Mel

L’objectiu és potenciar el consum de mel en els bars i restaurants, desenvolupant una carta de tapes que s’oferiran, durant el cap de setmana previ a Firabril.

L’activitat també inclou un concurs de tapes, de manera que cada restaurant/bar participant haurà de presentar tres tapes que incloguin la mel entre els seus condiments

 

BARS/RESTAURANTS PARTICIPANTS

En aquesta segona edició de la Ruta de la Tapa amb Mel hi participen vuit establiments: Bar El Canyís, Bar La Plaça, Homgènik, Can Subirats, C’Moi, Fleca Ferré, L’Ambigu Gastrobar i Mos de Tros

 

DIES I HORARIS DE LA RUTA

Els horaris per degustar les tapes seran:

  • Divendres 31 de març: de 19.00  a 21.30 h.
  • Dissabte, 1 d’abril: de12.00 a14.00 h; i de19.00 a21.30 h.
  • Diumenge, 2 d’abril: de12.00 a14.00 h; i de19.00 a21.30h.

 

TIQUETS DE LA RUTA

A més dels cartells anunciadors de l’activitat, s’han editat uns tiquets amb cinc pestanyes. Tres de les pestanyes podran ser lliurades al responsable de l’establiment a canvi d’una tapa, i les altres dos a canvi d’una Heineken o aigua.

A la part de darrera del tiquet hi ha la relació d’establiments participants amb una breu descripció de les tres tapes que proposen.

El preu del tiquet és de 6 euros i, a més de les tapes i beguda, també inclou una entrada gratuïta a Muria Centre d’Interpretació Apícola, on es podrà lliurar la butlleta per poder participar en el sorteig de 2 cistelles de productes apícoles, obsequi de Mel Muria.

El tiquets per la 2a Ruta de la Tapa amb Mel es poden adquirir als establiments participants a la ruta i a la botiga de Mel Muria. A més, els Kintos del Perelló i alguns alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Blanca d’Anjou també vendran tiquets.

 

CONCURS PER ESCOLLIR LES MILLORS TAPES

Entre les tapes presentades pels establiments participants es farà un concurs per escollir les tres millors tapes d’aquesta edició. La tapa guanyadora, a més del trofeu corresponent, serà la imatge del cartell de la propera edició.

La votació per escollir la millor tapa de la 2a Ruta de la Tapa amb Mel la farà un jurat escollit per Mel Muria.

A més, tothom podrà participar en la votació per la millor tapa a través de facebook.com/melmuria. La forma de participació serà fer m’agrada  i compartir la tapa (de forma pública) al facebook des de la publicació de les imatges de les diferents tapes i fins el diumenge 2 al vespre. El resultat dels vots de facebook comptarà com un membre més del jurat i entre tots els votants del facebook es sortejarà una cistella de productes apícoles.

 

LLIURAMENT DE PREMIS

Els premis es lliuraran durant Firabril, a l’estand de Mel Muria. Concretament, l’acte de lliurament dels premis als establiments participants i de les cistelles de productes apícoles dels sortejos es farà el dissabte dia 8 d’abril, a les 17.30 h.

La 2a edició de la Ruta de la Tapa amb Mel és una iniciativa de Muria Centre d’Interpretació Apícola i compta amb la col·laboració dels establiments participants i el suport de Heineken i Colomines Distribucions.