1ra Ruta de la Tapa amb Mel

8, 9 i 10 d'abril

Un any més, aquest 2016 l’empresa Mel Muria vol ser un dinamitzador de la economia local del Perelló i, més concretament, del sector hostaler. Amb aquesta intenció, volem promoure enguany, en col·laboració amb els diferents agents socials de la localitat, la primera edició de la Ruta dela Tapa amb Mel del Perelló.

L’objectiu és potenciar el consum de mel en els bars i restaurants, desenvolupant una carta de tapes que s’oferiran, durant el cap de setmana previ a Firabril.

L’activitat també inclou un concurs de tapes, de manera que cada restaurant participant haurà de presentar tres tapes preparades amb mel com a condiment principal.

En aquesta primera edició de la Ruta de la Tapa amb Mel hi participen 8 establiments: Bar El Canyis, Bar Puntaire, Cal Xic, Can Subirats, C’Moi, Fleca Ferré, L’Ambigu Gastrobar i Mos de Tros

Els horaris per degustar les tapes seran:

  • Divendres 8 d’abril: de 19.00  a 21.30 h.
  • Dissabte, 9 d’abril: de 12.00 a 14.00 h; i de 19.00 a 21.30 h.
  • Diumenge, 10 d’abril: de 12.00 a 14.00 h.

A més dels cartells anunciadors de l’activitat, s’han editat uns tiquets amb cinc pestanyes. Tres de les pestanyes podran  ser lliurades al responsable de l’establiment a canvi d’una tapa, i les altres dos a canvi d’una Heineken o aigua.

A la part de darrera del tiquet hi ha la relació d’establiments participants amb una breu descripció de les tres tapes que proposen.

El preu del tiquet és de 6 euros i, a més de les tapes i beguda, també inclou una entrada gratuïta a Muria Centre d’Interpretació Apícola, on es podrà lliurar la butlleta per poder participar en el sorteig de 2 cistelles de productes apícoles, obsequi de Mel Muria.

El tiquets per la 1a Ruta de la Tapa amb Mel es poden adquirir als establiments participants a la ruta i a la botiga de Mel Muria. A més, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Blanca d’Anjou del Perelló també vendran tiquets per recaptar fons pel seu viatge fi de curs.

Entre les tapes presentades pels establiments participants es farà un concurs per escollir les tres millors tapes d’aquesta edició. La tapa guanyadora, a més del trofeu corresponent, serà la imatge del cartell de la propera edició.

La votació per escollir la millor tapa de la1a Ruta de la Tapa amb Mel la farà un jurat escollit per Mel Muria.

A més, tothom podrà participar en la votació per la millor tapa a través de facebook.com/melmuria/. La forma de participació serà fer m’agrada (me gusta) i compartir la tapa al facebook des de la publicació de les imatges de les diferents tapes i fins el diumenge al vespre. El resultat dels vots de facebook comptarà com un membre més del jurat i entre tots els votants es sortejarà una cistella de productes apícoles.

Els premis es lliuraran durant Firabril, a l’estand de Mel Muria. Concretament, l’acte de lliurament dels premis als establiments participants i de les cistelles de productes apícoles dels sortejos es farà el dissabte dia 16 d’abril, a les 17.30 h.

La 1a edició de la Ruta de la Tapa amb Mel és una iniciativa de Muria Centre d’Interpretació Apícola i compta amb la col·laboració dels establiments participants i el suport de Heineken i Colomines Distribucions.